Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВОЛОНТЕР ПРОБАЦІЇ В РОБОТІ

Дата: 11.04.2023 12:24
Кількість переглядів: 616

Волонтер пробації - це добровільний помічник, який допомогає органу пробації у здійсненні нагляду та проведенні соціально-виховної роботи з громадянами, які перебувають у конфлікті з законом, сприяє у вирішенні їх життєвих проблем.

Житомирський районний сектор №8 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області продовжує співпрацю з волонтерами пробації. 11 квітня 2023 року відбулася зустріч волонтера пробації з неповнолітнім суб’єктом пробації, який перебуває у конфлікті з законом,  спільно із законним представником. 

Волонтер пробації Яна Лозінська з присутнім провела бесіду на тему: «Асертивна відмова», яка полягає у відвертій відмові, без обговорення, можливе пояснення лише причин такого рішення. Складається з 3-х кроків: 

  • Крок 1-й - сказати «НІ»!
  • Крок 2-й - сказати, ЩО ВИ НЕ ЗРОБИТЕ.
  • Крок 3-й - пояснити причини такого рішення, виходячи з власних планів, бажань, потреб і прав. Не потрібно обговорювати своє рішення і вживати формулювання типу «мушу» і «не можу».

Потрібно пам’ятати: Асертивна = (впевнена, відповідальна) поведінка – це поведінка, яка нас захищає! Це ключове вміння для протистояння тиску, пресингу, маніпуляціям. Тому, перед вчиненням протиправного діяння потрібно обдумати всі правові наслідки, які можуть настати.

Додатково запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів. Для отримання більш детальної інформації пропонуємо звертатися за такими контактами:

смт Пулини, вул. Шевченка, 130, тел. 0961607076

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь