Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нова скорботна звістка сколихнула громаду: на війні загинув Сергій Хоміченко

Дата: 06.04.2023 11:47
Кількість переглядів: 684

Сміливими соколами один за одним здіймаються у небеса наші земляки, які героїчно захищали кожного з нас та Україну від кривавої путінської війни. На жаль, до лав Небесного війська долучився ще один Герой, мужній, відважний і відданий країні патріот, 29-річний Сергій Хоміченко із села Чехівці Новозаводського старостинського округу.

Вперше пекло війни Сергій Володимирович пізнав у 2014, коли став на захист країни у зоні АТО. Тоді Господь уберіг його, повернувши додому живим. Захиснику вдалося зустріти споріднену душу, майбутню дружину, та створити щасливу сім'ю, у якій народилася донька Валерія. Але велика війна змусила Сергія Хоміченка покинути розмірене життя і знову стати на захист цілісності, суверенітету та незалежності України.

На превеликий жаль, 01 квітня 2023 року поблизу міста Вугледар Донецької області, внаслідок мінометного обстрілу, під час виконання бойового завдання, Герой загинув…

Добрий, працьовитий і чесний – таким пам'ятатимуть Сергія Хоміченка односельці. У пам'яті матері, батька, сестри, дружини, доньки він навіки лишиться люблячим, спокійним та врівновноваженим. Для кожного з нас – відданим військовій присязі Оборонцем, який пожертвував життям за наше майбутнє.

Уся громада розділяє біль тяжкої втрати і приносить щирі слова співчуття родині загиблого Героя, рідним та друзям, які вмить осиротіли. Низько схиляємо голови перед мужністю Воїна... Нехай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій зраненій душі!

Просимо кожного мешканця громади гідно провести в останню дорогу нашого Захисника, віддати шану Герою, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України, та розділити біль утрати з рідними.

Церемонія прощання з Сергієм Хоміченком відбудеться завтра, 07 квітня 2023 року,  біля будинку загиблого у с. Чехівці орієнтовно о 13.30 год.

Траурний кортеж з тілом полеглого Воїна-земляка живим коридором, встеленим квітами, зустрічатимуть у рідному селі сьогодні близько 14.00 год.

Царство небесне, вічна пам'ять та безмежна слава...

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь