Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Художній музей «Пулинські барви» увійшов до числа кращих в області

Дата: 03.04.2023 10:19
Кількість переглядів: 463

Минулого тижня у Житомирському обласному краєзнавчому музеї відбувся семінар з актуальних питань музейної роботи, на якому побувала і директор Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради Олена Загацька.

У ході події присутні дискутували над питанням «Як працювати і розвивати музейну справу в умовах війни?». Крім цього, учасники семінару мали нагоду ознайомитись із мистецькими виставками, отримати методичні рекомендації з виконання нових законодавчих актів та поспілкуватися один з одним на важливі теми із музейного життя, поділитися досвідом та актуальними можливостями для розвитку.

За підсумками роботи у 2022 році Народний художній музей «Пулинські барви» увійшов до числа найкращих в області – як художній музей, у якому організовано найбільшу кількість виставок.

Наразі у музеї «Пулинські барви» Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради нараховується 795 експонатів, з них – 131 надійшов у минулому році. Протягом 2022 було розроблено 15 тематико-експозиційних планів, які відвідали понад 700 поціновувачів прекрасного. Також виставки художників «Пулинського земляцтва» радували відвідувачів у виставкових залах Житомира та Романова.

Кожен, хто у такий складний час бажає почерпнути сил і нових емоцій, хоче надихнутися творчістю художників-земляків та на мить відволіктися від щоденних клопотів і проблем, може відвідати музей щоденно, з понеділка по п'ятницю, з 08.00 до 15.00 год та послухати незабутню екскурсію, яку проводить  зберігач музейного фонду.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь