Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Колорит» став Лауреатом I премії X Міжнародного мистецького конкурсу «Panorama-Art»

Дата: 30.03.2023 09:37
Кількість переглядів: 419

Талановитий та активний «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» отримав чергову нагороду.

Цього разу обдаровані земляки підкорювали серця членів журі на Х Міжнародному мистецькому конкурсі "Panorama-Art", який проходив у два тури, та був організований за підтримки Закарпатського обласного осередку Національної хореографічної спілки України, Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти та Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України.

За підсумками конкурсу колоритівці у номінації «Хореографія», виконуючи запальну композицію «Гулянка на селі» (старша група), отримали заслужений Диплом Лауреата I премії. Художнього керівника колективу, Максима Пташнюка, за вагомий внесок в естетичне виховання творчої молоді, професійну підготовку колективу та розвиток культури і мистецтва, нагородили Подякою.

Щиро вітаємо наших енергійних і обдарованих колоритівців із новим досягненням. Усвідомлюємо, що за кожною перемогою – нелегка праця, зусилля, бажання реалізувати свої можливості і досягти успіху. Тому від душі зичимо сил і натхнення творити прекрасне та своїм талантом дивувати довколишній світ. Пам’ятайте: шлях здолає той, хто рухається, а особливо, якщо це шлях до мети, до втілення задумів та здійснення мрій.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь