Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

40 000 грн, зібрані у рамках благодійного заходу «Добре серце», передали на підтримку Воїнів-земляків

Дата: 31.03.2023 12:35
Кількість переглядів: 889

Минулої суботи, 25 березня, мешканці Пулинської громади долучилися до масштабного благодійного заходу «Добре серце», організоване за сприяння Ведучих На Вашому Святі – Вікторії Іщенко та Олесі Габриадзе.

У цей день, попри дощову погоду, у селищному парку зібралися дорослі та діти, щоб у такий непростий час підтримати незламних Захисників і Захисниць України, Воїнів-земляків, та своїм внеском наблизити спільну Перемогу.

Разом із пулинськими майстрами і майстринями, кондитерами, волонтерами, завдяки підтримці місцевих підприємців, запрошених аніматорів, працівників реабілітаційного центру з Луганщини, який наразі дислокується у Житомирі, Ведучим На Нашому Святі вдалося подарувати присутнім незабутні емоції та зібрати 40 000 грн на підтримку Захисників із Пулинської громади.

Присутніх дивували тематичною авторською фотозоною від Сергія Лебедя і Катерини Кузьменко, аквагримом від юних і обдарованих художниць громади, майстер-класами з виготовлення солодощів від Лариси Дехтярук і Юлії Топчинської та розпису шоперів, української сувенірної іграшки, ангелочків-оберегів для військових від реабілітаційного центру «Лелека».

Мешканці громади мали можливість взяти участь у призовій лотереї для дітей і дорослих від Ведучих, поласувати смаколиками від місцевих майстринь: Лариси Дехтярук, Юлії Топчинської, Томи Туровської, Наталії Опанащук, придбати патріотичні сувеніри й іграшки від Сергія Лебедя та Ірини Кравченко, гелеві кульки та різні фігурки від Яни Павлушиної та Людмили Кульбовської, а також зігрітися смачною кавою та ароматним глінтвейном від родин Войтенків та Липків.

Діти мали прекрасну нагоду провести час із дитячими аніматорами зі студії BADA BOOM та доєднатися до незабутнього і дуже позитивного шоу мильних бульбашок від реабілітаційного центру «Лелека», а також поласувати смачними хотдогами, випічкою та солодкими напоями. Найочікуванішою подією для малечі стала весела мінідискотека із Псом Патроном.

Вчора організаторки заходу передали 40 000 грн, зібрані у рамках заходу, на наш спільний Благодійний рахунок на підтримку Воїнів-земляків. Невдовзі ці кошти будуть використані для придбання вкрай необхідних речей для наших хлопців.

Щира вдячність Ведучим На Вашому Святі – Вікторії Іщенко та Олесі Габриадзе – за підтримку української армії, ініціативність та безумовний талант, а також слова вдячності кожному, хто у цей день долучився до заходу своїм посильним внеском, своєю працею та бажанням у такий нелегкий час підтримувати наших ЗСУ.

Разом перможемо! Тримаймо стрій!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь