Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

НАВІКИ НЕ З НАМИ: НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ ДМИТРО ЛУБІН

Дата: 22.03.2023 09:48
Кількість переглядів: 523

Нестримна житниця смерті продовжує забирати у свої тенета хоробрих Воїнів, справжніх патріотів, борців за справедливість, волю, за шанс на життя…

Сьогодні вкотре ми отримали трагічну звістку зі східного фронту… Нестерпним болем, який неможливо описати словами, пронизує наші душі і серця звістка про смерть світлої людини, молодого, працьовитого, завжди усміхненого, товариського чоловіка, готового будь-якої миті прийти на поміч – 27-річного мешканця с. Ясенівка ДМИТРА ВІКТОРОВИЧА ЛУБІНА.

Наш земляк, старший механік – водій 1 штурмового відділення 1 штурмового взводу 3 штурмової роти, старший солдат – ДМИТРО ЛУБІН, 08.01.1996 р.н., призваний 01.04.2022 року, виявивши стійкість і мужність у бою за Україну, загинув 19 березня 2023 року в районі н.п. Іванівське Донецької області внаслідок ворожого артилеристського обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок.

Кривава війна обірвала молоде життя, життя, яке мало продовжитися в дітях, віддане за нашу свободу... Від болю бракне слів… Схиляємо голови у жалобі й поділяємо горе з батьками, братами, родиною, друзями та побратимами Героя Дмитра Лубіна… Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини…

Уся громада сумує разом з вами… ми всі втратили достойну Людину, незламного Воїна-земляка, відважного та добросердого громадянина. На жаль, сходять на небеса найкращі… Нехай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій зраненій молодій душі!

Вічна і світла память про Дмитра Лубіна, який долучився до лав світлого Небесного воїнства, захищаючи мирне небо України, майбутнє наших дітей, назавжди залишиться у вдячних серцях земляків.

P.S. Про місце та час створення живого коридору і прощання з нашим Захисником буде повідомлено додатково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь