Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Рік, поділений на «до» і «після» – староста Кошелівського старостинського округу

Дата: 21.03.2023 15:36
Кількість переглядів: 381

У своєму звіті староста Кошелівського старостинського округу Станіслав Климчук наголосив, що протягом 2022 року проводилася робота зі всебічної підтримки мешканців старостинського округу, а також внутрішньо переміщених осіб. Прийом громадян здійснювався за місцем роботи та за місцем проживання жителів села в межах робочого та у позаробочий час. Загалом за звітний період було видано близько 1000 довідок різного характеру.

Завдяки бажанню місцевих мешканців, їх об’єднаним зусиллям та активності вдалося зібрати 68 000 грн та придбати два тепловізори для наших військовослужбовців. Також Воїнам-землякам відправили три генератори потужністю 1,5 кВт, 16 посилок з теплими речами, продуктами харчування, засобами гігієни та ліками, 4 розгрузки, 1 бронежилет, каску та військове взуття тощо.

«У перші дні березня для потреб роти охорони ми зібрали 3,5 тонни овочів та продуктів харчування, понад 150 продуктових наборів видали сім'ям військовослужбовців. Крім цього, відправили 6 м³ дощок обрізних для ЗСУ. Регулярно місцеві господині, у тому числі працівники закладів освіти, відправляють смаколики для потреб військових. Щоп’ятниці, протягом останніх кількох місяців, здійснюється відправка домашніх страв для Захисників і Захисниць, які знаходяться на ротації та реабілітації», - розповідає Станіслав Климчук.

Також у ході виступу староста наголосив, що на території округу проживають 4 сім'ї, які перемістилися до старостату із Донецької та Запорізької областей (загалом 18 ВПО).

«Приємно, що мешканці Кошелівського округу настільки згуртовані та самоусвідомлені. Разом ми і блокпости споряджали, і збирали кошти, на організованих закладами культури благодійних заходах на підтримку ЗСУ, і укриття допомагали споруджувати і, на жаль, разом до місця вічного спочинку провели 2 Героїв Олега Сорочинського та Сергія Чашникова», - насамкінець відзначив Станіслав Климчук.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь