Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинській бібліотеці відбулася літературна година «Ліна Костенко: «Поезія для мене, то є все»

Дата: 20.03.2023 13:51
Кількість переглядів: 268

Сьогодні,  напередодні Всесвітнього дня поезії, який відзначається 21 березня, у бібліотеці Пулинської селищної ради відбулася літературна година "Ліна Костенко: "Поезія для мене, то є все", на яку завітали суб'єкти, котрі перебувають на обліку в Житомирському районному секторі номер 8 філії Державної установи «Центр пробації у Житомирській області» (начальник Тетяна Горбатюк).

Присутні мали можливість ознайомитися з виставкою-персоналією «Душа тисячоліть шукає себе в слові», присвяченою життю та творчості славетної української поетеси Ліни Василівни Костенко, яка 19 березня відзначала свій 93 день народження. Також відвідувачі переглянули фільм «Життєвий і творчий шлях Ліни Костенко» та прослухали її вірші у виконанні народних артистів України - Б.Ступки, О. Сумської.

Ліна Костенко авторка понад 15 поетичних збірок, автор найвідоміших в Україні романів у віршах. Її вважають генієм слова, залізною жінкою та живою легендою, а її біографія є прикладом для мільйонів українців та невичерпним джерелом мудрості.

Твори Ліни Костенко стали класикою української літератури. Її вислови надихають на зміни і змушують замислитися над вічними темами.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь