Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

32 здобувачів освіти Пулинської громади взяли участь у ІІІ (обласному) етапі предметних олімпіад

Дата: 17.03.2023 09:12
Кількість переглядів: 622

Протягом навчального року здобувачі освіти Пулинської громади виконують навчальні завдання, відповідно до вимог освітньої програми, засвоюють знання, уміння і навички, досягаючи результатів навчання, передбачених стандартом освіти для відповідного рівня, долучаються до календарно-тематичних заходів та активно беруть участь у конкурсах і змаганнях різного рівня.

Начальниця відділу освіти Наталія Опанащук розповіла, що одним із пріоритетних завдань сучасної школи є створення умов, які забезпечують виявлення та  розвиток талановитих дітей шляхом їх участі у предметних олімпіадах.

«Звичайно, зважаючи на повномасштабну війну, яку веде росія проти України та нові реалії, у яких доводиться здобувати освіту, серед вчителів та  батьків  точилися дискусії щодо того, чи безпечно та доречно проводити в умовах війни предметні олімпіади. Проте, відповідно до наказу МОН № 883 від 3 жовтня 2022 року у жовтні – грудні 2022 року були організовані та проведені Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів І та ІІ етапів», - розповідає начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради.

Так, за інформацією відділу освіти, у першому етапі предметних олімпіад, відповідно до поданих звітів, взяли участь 231 учень. До ІІ етапу було відібрано 116 здобувачів освіти із семи ЗЗСО Пулинської селищної ради. Переможцями стали 32 учнів, з яких була сформована команда, котра представляла Пулинську громаду на ІІІ (обласному) етапі.

Варто відзначити, що результати олімпіад засвідчили наявність ефективної роботи вчителів з обдарованими дітьми. Члени комісії, які перевіряли роботи учнів, також відзначили високу теоретичну підготовку учнів, вміння відстоювати власну думку та застосовувати свої знання у нестандартних умовах і ситуаціях.

За результатами ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, 3 учнів Мартинівського, Івановицького та Пулинського ліцеїв отримали дипломи ІІ та ІІІ ступеня. Переможцями стали:

- Тетяна Осінцова, учениця 10 класу Мартинівського ліцею. Ліцеїстка стала переможницею одразу у кількох предметних олімпіадах:

  • з української мови та літератури (диплом ІІ ступеня, вчитель Повх О.В.);
  • з інформаційних технологій (диплом ІІІ ступеня, вчитель Зелінська О.П.);
  • з правознавства (диплом ІІІ ступеня, вчитель Скаківська І.С.);
  • з географії (диплом ІІІ ступеня, вчитель Дзюбенко В.І.).

- Чуян Анна, учениця 9 класу Івановицького ліцею. Ліцеїстка отримала диплом ІІІ ступеня на олімпіаді з історії (вчитель Бобрик М.М.).

-   Костриця Дмитро, учень 11 класу  Пулинського ліцею – переможець олімпіади з інформаційних технологій (диплом ІІІ ступеня, вчитель Антонюк О.І.).

Щиро вітаємо ліцеїстів Пулинської громади з черговими перемогами на освітянському олімпі. Переконані, що прочитані книжки, розв'язані задачі, опановані навички – це маленькі кроки до успішного та щасливого майбутнього кожного здобувача освіта та нашої країни. Від душі зичимо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Окрему вдячність за підготовку обдарованої учнівської молоді та розвиток її творчого потенціалу, висловлюємо нашим вчителям, які вміло передають свої знання та навіть у час війни виховують інтелектуальне, ерудоване та талановите підростаюче покоління вільних і незалежних.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь