Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 15.03.2023 10:59
Кількість переглядів: 395

15 березня 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Пулинської селищної ради № 3.

З метою здійснення соціального захисту дітей громади, результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, члени комісії розглянули 4 питання порядку денного.

Значну частину часу приділили розгляду висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини. Члени комісії детально вивчили документи, прикріплені до висновку, заслухали одного з батьків дитини та прийняли рішення, спрямоване на захист інтересів дитини.

Також присутні  розглянули висновки про стан утримання, навчання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування та затвердили 5 індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.

У ході засідання члени комісії  з’ясували факти і обставини  кожного питання, прийняли ряд рішень, спрямованих на захист законних прав та інтересів дітей.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь