Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Пулини» – переможці I Дивізіону з футзалу

Дата: 14.03.2023 10:38
Кількість переглядів: 659

12 березня 2023 року закінчився футбольний марафон Відкритого Чемпіонату м. Житомира з футзалу серед команд I Дивізіону, котрий тривав з 31 жовтня 2022 року по 12 березня 2023 року та до якого долучилися 10 футбольних команд області. Боролися за перемогу і наші земляки – футболісти ФК «Пулини», які з першої гри заявили про себе та тримали першість протягом усього Чемпіонату.

У результаті запеклої, виснажливої боротьби, набравши 35 залікових очок у 18 напружених іграх, пулинські футболісти стали переможцями I Ліги Відкритого Чемпіонату м. Житомира з футзалу. Фото без описуКоманда ФК «Пулини» стала найсильнішою та найвправнішою серед команд I Дивізіону за кількістю забитих голів. Крім цього, представники команди вийшли переможцями серед команд I Дивізіону у номінаціях «Кращий бомбардир» та «Кращий тренер». Звання «Кращого бомбардира» заслужено отримав гравець ФК «Пулини» Ілля Поліщук, який забив у ворота суперників 34 м’яча, а «Кращим тренером» другий рік поспіль визнано представника ФК «Пулини» Вадима Черниша.Фото без опису Фото без опису

Ця перемога є великим успіхом наших спортсменів, адже команда ФК «Пулини» – одна з небагатьох, яка фінансується та утримується за кошти місцевого бюджету, і, звичайно, такий результат свідчить про гарну фізичну підготовку, внутрішню мотивацію та беззаперечний спортивний хист футболістів.

Щиро вітаємо наших переможців! Від душі зичимо досягнення нових спортивних вершин, удосконалення фізичних навичок і умінь, а також сил і витривалості, щоб і на далі гідно представляти честь громади уже в Елітному Дивізіоні Відкритого Чемпіонату м. Житомира з футзалу.

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь