Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованці Пулинської мистецької школи зустрічали весну святковим концертом

Дата: 10.03.2023 16:48
Кількість переглядів: 601

10 березня у КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради відбувся святковий весняний концерт з меланхолійною назвою «І лине музика весни…».

Вихованці закладу дарували присутнім гостям талановиті музично-інструментальні та вокальні композиції, які таємничим водограєм передавали дзвінкі і ніжні водночас весняні мотиви. Звучали повсякчас і пророчі слова генія української літератури Тараса Шевченка, приурочені черговій річниці від Дня народження.

Безсмертні і до болю правдиві поезії Кобзаря, покладені на музику, у виконанні вихованців закладу заворожували талановитим виконанням та чуттєвістю. Колориту також надавала виставка учнів художнього відділу Пулинської мистецької школи, присвячена Шевченківським дням.

26 вихованців закладу, підготовлені обдарованими викладачами школи Яною Сомплавською, Оксаною Адамович, Світланою Сиверин, Ларисою Кот, Іваном Іщенком та Василем Бернацьким віртуозно виконували композиції на фортепіано, флейті, баяні, гітарі, вражали своїм вокальним талантом, виконуючи українські народні пісні, та зі сцени дарували глядачам теплі усмішки і неймовірний запал енергії.

Насамкінець, із задоволенням та великою гордістю Назар Михальчук разом із глядачами та юними артистами, під супровід баяну, виконали Гімн України. Таке патріотичне завершення весняного свята невипадкове, адже саме у цей день, 10 березня 1865 року в Перемишлі (Польща) вперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна» та став офіційним Днем Державного Гімну України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь