Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У громаді провели міжшкільні спортивні змагання у залік Гімназіади 2022-2023 н. р. з волейболу та настільного тенісу

Дата: 09.03.2023 08:59
Кількість переглядів: 310

8 березня 2023 року у спортивній залі Пулинського ліцею провели перші міжшкільні спортивні змагання в умовах воєнного стану з волейболу та настільного тенісу у залік Гімназіади 2022-2023 навчального року.

Фото без опису

Боролися за перемогу учні Пулинського, Вацлавпільського, Кошелівського, Івановицького, Мартинівського, Новозаводського ліцеїв, Сколобівської та Староолександрівської гімназій, Очеретянської та Чернявської філій Пулинського ліцею, а також команди Пулинської ДЮСШ.

З вітальним словом до юної спортивної родини закладів освіти громади звернувся очільник громади Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

«У цей день, завдяки нашим Захисникам і Захисницям, кожен з вас має чудову нагоду продемонструвати свою фізичну підготовку, здобути нові навики та оцінити свої сильні і слабкі сторони, поспілкуватися з однолітками і здобути звання чемпіона змагань. Я бажаю перемоги найсильнішому! Нехай кожна гра буде цікавою та напруженою! Слава Україні!»

Звернулася до команд, їх тренерів, присутніх глядачів та гостей також начальник відділу освіти Наталія Опанащук, яка наголосила, що здоров’я нації, здоров’я підростаючого покоління має бути пріоритетним.

Фото без опису 

«Сьогодні вкрай важливо підвищувати значимість фізичної культури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя. Нині усі наші школярі відвідують заняття офлайн, що дає їм можливість гармонійно розвиватися, черпаючи з освітнього процесу той багаж знань, який передають педагоги та формуючи кейс навичок під час очної міжособистісної взаємодії. Те, що у цій залі зібралися 6 волейбольних та 12 тенісних команд закладів освіти означає, що ми продовжуємо розбудовувати спортивний імідж нашої громади. Успіху кожному, перемоги – найспритнішому!»

Перед початком змагань хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих Захисників і Захисниць, які на вівтар свободи поклали власні життя.

У двох ігрових зонах за перемогу боролися команди волейболістів та команди тенісистів. Усі 18 команд продемонстрували гарну фізичну підготовку, витривалість, влучність та злагодженість. 

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуУ змаганні за перехідний кубок з волейболу взяли участь команди з Вацлавпільського, Івановицького, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв та Пулинської ДЮСШ. У запеклій боротьбі перше місце виборола команда Вацлавпільського ліцею (тренер В. А. Рижук). Почесне друге та третє місця посіли спортсмени Пулинського ліцею та Пулинської ДЮСШ (тренер О. С. Прохоренко).

Фото без описуУ змаганнях з настільного тенісу серед команд Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Очеретянської та Чернявської філій перемогу та перехідний кубок завоювала команда Очеретянської філії Пулинського ліцею (тренер С. С. Антонюк). Друге та третє місце завоювали команди  Староолександрівської гімназії (тренер Ю. К. Федоренко) та Сколобівської гімназії (тренер В. Ю. Дичук).

Фото без описуСеред команд Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв та команди Пулинської ДЮСШ у боротьбі за першість з настільного тенісу перемогу здобула команда  Пулинської ДЮСШ (тренер М.П. Шакура). Друге та третє місце вибороли команди  Пулинського ліцею (тренер О. А. Тичина) та Мартинівського ліцею (тренер С. Т. Михайловська).

Фото без описуКоманди переможців нагородили кубками, пам’ятними призами та грамотами відділу освіти Пулинської селищної ради. Команди-учасниці змагань одержали подяки. За активну та наполегливу боротьбу у змаганнях з волейболу подякою також було відзначено найменшого учасника, учня 6 класу Новозаводського ліцею Владислава Церпіцького.

Фото без опису

Фото без описуЦей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції!   

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь