Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вчителька біології та хімії Івановицького ліцею Тетяна Мартинюк – Лауреат фінального етапу І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2023"

Дата: 28.02.2023 16:44
Кількість переглядів: 538

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших, адже вона вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати новому, виховувати позитивні людські якості, розвивати природні здібності дітей, і, що найголовніше, бачити у кожній дитині особистість.

Талановитий учитель, який любить свою професію, крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому, щоденно прагнучи до самовдосконалення, пошуку нових вершин майстерності та невпинного розвитку.

Обдарованою та креативною є і вчителька Івановицького ліцею Пулинської селищної ради Тетяна Анатоліївна Мартинюк, яка взяла участь в обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року – 2023" у номінації "Основи здоров'я".

Продемонструвавши високий рівень професіоналізму, ініціативність, оригінальність та творчий підхід у розв’язанні педагогічних проблем, Тетяна Анатоліївна впевнено здолала усі етапи конкурсу, дійшовши до фіналу, у якому залишилося 5 педагогів області.

За рішенням фахового журі конкурсу  Тетяна Мартинюк стала Лауреатом (ІІ місце) фінального етапу першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації "Основи здоров'я", довівши, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху учителя, покликання якого «сіяти розумне, добре, вічне…».

Щиро вітаємо нашу землячку з чудовим результатом та від душі зичимо творчої наснаги, професійного зростання, реалізації усіх задумів та подальших звершень у освітянській діяльності.

Сподіваємося, що цей конкурс стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі у нових змаганнях!  Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети!

Фото без описуФото без описуДовідково: Зональний етап першого туру конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації "Основи здоров'я" відбувся за такими випробуваннями:Тестування (21.12.22) та Практична робота (27.12.22). Кількість учасників - 27 осіб.

За результатами двох попередніх випробувань 12 конкурсантів, які визначені журі на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів,  потрапили до фіналу та змагались у наступних випробуваннях: Майстер-клас (01.02.23) та Методичний практикум (10.02.23). За результатами цих двох випробувань п'ятірка  учасників мала можливість взяти участь у фінальному випробуванні «Урок». 

20.02.23 було проведено онлайн жеребкування кейсу: тема, клас, порядок проведення уроку. 21.02.23р. відбулось конкурсне випробування «Урок» у номінації "Основи здоров'я" у Житомирському приватному християнському ліцеї "Сяйво".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь