Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 23.02.2023 15:39
Кількість переглядів: 166

23 лютого під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Присутні члени комісії розглянули 3 питання порядку денного.

Серед іншого, заступник начальника управлінняначальник відділу з питань наглядово-профілактичної роботи Звягельського районного управління ГУДСНС України в Житомирській області Анатолій Павленко поінформував про стан виконання заходів, визначених комплексним міжвідомчим планом щодо проведення превентивної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей у 2022 році.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, члени комісії затвердили заходи щодо попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування людей на них у 2023 році.

Крім цього, члени комісії заслухали інформацію щодо стану утримання захисних споруд цивільного захисту впродовж 2022  року і про стан  накопичення та збереження  місцевих матеріальних ресурсів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь