Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Рік, що розділив життя на «до» і «після»

Дата: 24.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 421

24 лютого 2022 року стало скорботною датою для кожного українця… День, який назавжди змінив наше життя, чітко розмежувавши життя на «до» і «після». День, який став провісником великої і незламної боротьби українців, які неначе окропленою росою, чи то кров'ю перших невинно вбитих, пробудилися від довгого сну, відродивши у своїх душах відчуття патріотизму і пам'яті про ратні подвиги наших нащадків, котрі ціною власного життя стояли за волю і справедливість, за незалежність і демократію нашої країни.

365 днів героїчного протистояння в умовах повномасштабної війни дали зрозуміти нашому ворогу і нашим союзникам, що об’єднані у спільній меті українці – неодмінно переможуть. Та найголовніше – у власні сили повірили ми самі!

24 лютого – траурний день, який  нагадує кожному з нас про велику біду нашого народу, про величезні непоправні втрати,  про сотні і тисячі невинно вбитих і закатованих, про Бучу, Ірпінь, Маріуполь, Ізюм, незламний Бахмут… 

На превеликий жаль, пекло кривавої війни, яке вибухами і звірствами рашистів увірвалося у наше мирне життя, навічно обпалило наші душі… Ці рани ніколи не загояться, як і не забудуться варварські методи знищення нашої національної ідентичності, геноциду українського народу!

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Ми вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію! Вистояли значить переможемо!

Вічна пам'ять кожному, хто віддав життя за Україну! Вічна шана усім, хто продовжує боротьбу.

Слава Україні! Слава Українській нації!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь