Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про прийняття у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади гуманітарної допомоги

Дата: 21.02.2023 15:30
Кількість переглядів: 264

У рамках відновлення дружніх стосунків Пулинської громади з Вонгровецьким повітом, у якості гуманітарної допомоги громада отримала комфортабельний автобус Mercedes-bens 550 на 61 посадкове місце та 6 генераторів, 4 з яких потужністю 6 кВт, 1 – 5,5 кВт та 1 – 5 кВт.

Окрім цих вкрай необхідних речей у якості гуманітарної допомоги були передані павербанки, санітарно-гігієнічні засоби, продукти харчування тривалого зберігання, підгузки, ліхтарі, подовжувачі, генераторне масло, спальні мішки, промисловий акумулятор, запасні автошини  до автобуса тощо.

Відповідно до рішення 29 позачергової сесії Пулинської селищної ради VIII скликання, гуманітарну допомогу, надану Польщею було прийнято у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади.

Тепер автобус, переданий у вигляді безоплатної благодійної допомоги, як і комфортабельний пасажирський автобус марки Iveco Irisbus Crossway, який вдалося отримати у рамках співпраці Житомирщини та Естонії, буде використовуватися для забезпечення підвозу здобувачів освіти громади, вихованців закладів дошкільної освіти, педагогічних працівників до закладів освіти та у зворотному напрямку.

Гуманітарну допомогу, яка надійшла від Вонгровецького повіту (Республіка Польща) у вигляді генераторів GEO TECH 6,0 KW та масла генераторного (1л) отримали відділ освіти (Пулинський ліцей і ЗДО №2 «Сонечко») та КНП «Лікарня». Генератор   GEO TECH 5,0 KW передали на КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Ще два генератори, потужністю 6,0 KW та 5,5  KW забезпечуватимуть безперебійну роботу артезіанської свердловини та каналізаційно-насосної станції КБП «Пулинський водоканал».

Іншу допомогу, яка була у складі гуманітарного вантажу, облікували і залежно від потреб, передали на заклади освіти, внутрішньо переміщеним особам та найбільш вразливим категоріям населення. Загалом було видано 98 продуктово-гігієнічних наборів.

Видані продуктово-гігієнічні набори

Видані продуктово-гігієнічні набори

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь