Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах провели відкритий чемпіонат з настільного тенісу

Дата: 20.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 392

18 лютого 2023 року у спортивний залі Пулинського ліцею було проведено відкритий чемпіонат Пулинської ТГ з настільного тенісу серед учнівської молоді, дорослих спортсменів та ветеранів.

На змагання прибули тенісисти Пулинської ДЮСШ та Пулинського ліцею, Стрибізької ДЮСШ та Великолугівського ліцею, м. Житомир та м. Баранівка.

Усіх учасників, відповідно до віку, розділили на 3 категорії: 1 – спортсмени шкіл і ліцеїв, 2 – тенісисти віком від 25 до 60 років, 3 – спортсмени-ветерани віком від 60 років і старші.

Серед юнаків перемогу здобув учень Пулинської ДЮСШ Ігор Іщенко, а серед дівчат у цій номінації першою стала Людмила Панченко. 2 місце здобули учні Великолугівського ліцею Максим Сидорчук та Крістіна Купчинська, на третій сходинці закріпилися учні Пулинської ДЮСШ та Стрибізької ДЮСШ Дмитро Степарук і Юлія Стрельченко.

Судді турніру також відмітили наймолодшого учасника турніру – учня Пулинського ліцею та ДЮСШ, Павла Тичину, який дав хороший бій досвідченим суперникам і зайняв 4 місце у турнірній таблиці.

Серед тенісистів віком до 60 років переможцем став Володимир Корзун, другу сходинку посіла кандидат у майстри спорту з Дніпра, яка наразі проживає у Баранівці – Марина Слащьова, на 3 сходинці закріпився Влад Корзун.

Переможцем серед ветеранів став Анатолій Липко. Почесне друге місце завоював найстарший тенісист турніру – Михайло Шакура. На третьому місці – Сергій Лавренчук із Баранівки.

Усіх призерів змагань нагородили Дипломами відповідних ступенів та медалями Пулинської МО ВФСТ «Колос» і відділу гуманітарного Пулинської селищної ради.

Підводячи підсумки змагань, учасники турніру, їх тренери та присутні висловили слова щирої вдячності нашим Захисникам і Захисницям за можливість розвиватися і проводити змагання.

Щиро вітаємо призерів змагань та їх тренерів з черговими перемогами. Зичимо сил і наснаги продовжувати розвивати свій спортивний хист.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь