Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Патріотична година "Життя, обірване на злеті…"

Дата: 20.02.2023 17:23
Кількість переглядів: 469

Цьогоріч Україна вдев’яте відзначає День Героїв Небесної Сотні, вперше – в умовах великої війни.

20 лютого 2014 року стало однією з найтрагічніших сторінок новітньої історії, днем жалоби й водночас жертовності та героїзму, символом боротьби за свободу, незалежність і державність, захисту європейських і загальнолюдських цінностей.

Звитяга Героїв Небесної Сотні – перших Героїв російсько-української війни – згуртувала українське суспільство і надихнула на продовження боротьби з московською ордою за вільне майбуття.

До річниці кривавих подій на Майдані та Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні працівники бібліотеки провели для учнів територіального відокремленого спеціалізованого відділення смт Пулини Головинського вищого професійного училища нерудних технологій патріотичну годину "Життя, обірване на злеті".

Фото без описуВедучі заходу розповіли про трагічні події Революції Гідностігероїчну боротьбу, сповнену великою людською відвагою, силою духу і стійкістю, та найцінніше – самопожертвою задля кращого майбутнього своєї країни. Присутні також слухали патріотичні вірші та переглянули відео "День пам'яті Героїв Небесної Сотні". Бібліотекарі, серед іншого, презентували виставку-вшанування "А смерть їх безсмертям зустріла".

Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання…

Герої Небесної Сотні взірець мужності, відданості і патріотизму. Їхній величний чин гуртує українців давати відсіч ворогові зі зброєю у руках.

Герої Небесної Сотні прийняли перший переможний бій у війні, яка триває донині. І сьогодні, вшановуючи Героїв Небесної Сотні, схиляємо голови і перед їхніми відважними послідовниками українськими Воїнами, Захисниками і Захисницями з Небесної Січі, котрі так само жертовно принесли свої життя на вівтар нашої свободи.

Світла пам’ять і вічна слава Героям!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь