Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Успіхи «Колориту» на обласному конкурсі мистецтв "Зірочко, засвітись!"

Дата: 15.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 537

Талановитий та запальний «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив "Колорит" здивував яскравим виступом журі обласного конкурсу мистецтв «Зірочко, засвітись!», який відбувся 14 лютого 2023 року у м. Звягель.

1 тур конкурсу, відбірковий огляд, проводився у режимі офлайн, що дало змогу дружній і обдарованій колоритівський родині продемонструвати увесь свій талант та заворожити присутніх бадьорим автентичним виступом.

Хореографічна композиція «Мир над Україною» вразила глядачів і журі не лише витонченістю і точністю рухів, а й потужною енергетикою, яку передавали відразу 60 вихованців колективу.

Яскраві українські костюми, віночки і стрічки у дівочих косах, червоні шаровари, а головне усмішки на обличчях і блиск в очах наповнив звягельську залу, підкорену нашими талановитими артистами, небаченою душевністю та гармонійним сплетінням впевненості, ніжності, віри і незламності.

Щиро вітаємо вихованців «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу "Колорит" та їх натхненника, художнього керівника Максима Пташнюка, з феєричним стартом на обласному конкурсі мистецтв.

Отримані Дипломи свідчать про майстерність наших колоритівців і беззаперечний професійних хист їх наставника. З нетерпінням чекаємо на фантастичний виступ під час гала-концерту на обласній сцені вже у березні.

Від душі зичимо усім вам впевненості у власних силах і безсумнівному таланту, здійснення життєвих планів, мирних та сонячних днів, нових цікавих ідей і неодмінних перемог на творчому олімпі.

Впевнені, що ваша зірочка неодмінно засвітить ще яскравіше! Вперед до нових висот!

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь