Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Днем єднання

Дата: 16.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 163

Шановна громадо, цьогоріч вдруге на офіційному рівні уся країна відзначає День єднання.

2022 рік став яскравим підтвердженням того, що слово «єдність» для українців – не набір літер, це спосіб життя і надійна броня проти будь-якої зброї рашистської орди.

Єдність українського народу, масово проявлена на тлі загрози російського військового вторгнення, перетворилася на єдність думок, поглядів і переконань українців, а разом з тим, стала сигналом для єднання усього цивілізованого світу проти зла, смертей, страждань і звірств у 21 столітті.

Ми об’єдналися у лютому 2022 року й так вже рік, у неймовірно складних умовах, протистоїмо ворожим російським ракетам, цинічним обстрілам об’єктів цивільної і критичної інфраструктури, шкіл, лікарень, будинків звичайних людей, демонструючи всьому світові свою волелюбність і незламність.  Агонія росіян щоденно б’ється об щит нашої об’єднаної віри, любові до своєї землі, бажання винищити зло, розвіяне росіянами, та здобути омріяну Перемогу.

Цей шлях, як і європейський етап становлення  української держави, встелений тяжкими випробуваннями і щоденними втратами наших Захисників і Захисниць, та ми знаємо – наша сила у єдності! Наша Перемога кується нашими думками і діями. Ми вистоїмо і неодмінно  виграємо цю війну! Сьогодні це бачить увесь світ, а головне, що це усвідомлює кожен із нас.

У цей День хочу висловити слова невимовної вдячності кожному Захиснику і Захисниці, кожному медику, волонтеру, вчителю, підприємцю і благодійнику, усім, хто на своєму фронті боронить нашу країну. Пишаюся, що уся наша громада з перших днів повномасштабної війни об’єдналася для підтримки української армії і невтомно продовжує робити це і нині.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

Вічна пам'ять усім полеглим у цій кривавій війні…

Вічна слава усім, хто продовжує бити ворога і боронити країну! Слава Україні!

З повагою – Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь