Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із спільного засідання постійної комісії з гуманітарних питань і регламенту та постійної комісії з питань бюджету…

Дата: 13.02.2023 12:46
Кількість переглядів: 324

13 лютого 2023 року відбулося спільне засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку і постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту.

Присутні члени комісій розглянули 13 питань порядку денного.

У ході засідання підтримали рішення щодо прийняття у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади двох протирадіаційних укриттів та розглянули питання про затвердження Програми розвитку Пулинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2023- 2025 роки.

Фото без опису Фото без опису

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, серед іншого, поінформував про внесення змін до рішення 28 сесії 8-го скликання від 15.12.2022 р. «Про затвердження  комплексної Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2023-2027 роки».

Також члени комісії заслухали інформацію начальника відділу гуманітарного Олени Гузюк щодо передачі майна з балансу відділу гуманітарного селищної ради на баланс Пулинської селищної ради.

Значну частину часу приділили питанням внесенню змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік, а також розгляду звіту про виконання бюджету Пулинської селищної територіальної громади за 2022 рік.

Начальник фінансового відділу Людмила Сак, серед іншого, зазначила, що Звіт про виконання бюджету Пулинської селищної територіальної громади за 2022 рік включає виконання по доходах у сумі 121 349,5 тис. грн., по видатках – 121 473,4 тис. грн., по фінансуванню – 123,9 тис. грн.

Фото без опису Фото без опису 

Секретар ради Людмила Метельська інформувала присутніх про перейменування вулиць і провулків Пулинської селищної територіальної громади. У ході виступу було наголошено, що комісія з найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об'єктів на території Пулинської селищної ради врахувала результати громадського обговорення та побажання мешканців громади.

Крім цього, розглянули питання щодо включення об’єктів оренди до Переліку першого типу, про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Пулинської селищної територіальної громади, про затвердження мережі та граничної  чисельності працівників закладів освіти Пулинської селищної ради тощо.

Насамкінець, члени комісії підтримали рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування у розмірі 50 000 грн.

Члени комісії, розглянувши питання порядку денного, зі змінами і доповненнями, підтримали відповідні проєкти рішень та запропонували винести їх на розгляд сесії.  

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь