Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітяни громади зібрали та передали продукти харчування для українських Захисників

Дата: 10.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 579

Освітяни Пулинської громади від початку великої війни, розв’язаної росією, всебічно підтримують українських Захисників і Захисниць, власним прикладом демонструючи і дітям, і дорослим, що Перемога – це наша спільна справа.

Нещодавно працівники відділу освіти громади, закладів загальної середньої та дошкільної освіти, а також КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» і КУ «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» мобілізували зусилля, щоб вкотре відправити посилку нашим Оборонцям.

Вантажний автомобіль, заповнений продуктами харчування тривалого зберігання, у тому числі крупами та м’ясними консервами, а також овочами, домашньою консервацією, ароматною випічкою, засобами гігієни, матрацами, ковдрами, посудом, відправили Воїнам-Захисникам, які проходять навчання у Чернігівській області.

Ще 15 мішків картоплі та консервацію освітяни передали на деокуповану Харківщину, долучившись до гуманітарного вантажу місцевого благодійника Івана Прокопчука.

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук розповідає, що освітянське волонтерське «військо» щоденно докладає зусиль для нашої Перемоги, виготовляючи окопні свічки, маскувальні сітки та готуючи домашню випічку. Поряд із освітянською роботою, працівники закладів освіти радо відгукуються на щоденні запити наших військових, адже розуміють, що свою вдячність варто висловлювати і словами, і діями.

Нехай Бог береже кожного, хто щоденно підтримує наших Захисників. Хай янголи-охоронці міцно тримають Вас у своїх надійних обіймах, а ваша праця та вклад у спільну Перемогу стане новою сторінкою історії мирної України.

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь