Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради

Дата: 09.02.2023 15:12
Кількість переглядів: 371

9 лютого 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося чергове тридцять шосте засідання виконавчого комітету селищної ради.

Згідно з порядком денним виконавчий комітет розглянув 11 питань.

Фото без описуЧлени виконавчого комітету заслухали звіт селищного голови Олександра Гаврилюка про діяльність виконавчих органів селищної ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради за 2022 рік.

У ході виступу селищний голова наголосив на особливостях діяльності ради у період воєнного стану та допомоги, спрямованої на підтримку Воїнів-Захисників та української армії. Також поінформував про здійснення державної регуляторної політики, фінансово-бюджетну діяльність, діяльність ЦНАПу, реалізацію прав, соціального захисту і законних інтересів дітей. Крім цього, детально обговорено питання містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності, а також культури, спорту, медицини та соціального захисту населення. Прозвітував очільник громади і про здобутки та виклики у сфері освіти.

Насамкінець, селищний голова подякував колективу селищної ради, депутатському корпусу та виконавчому комітету за відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків, за моральну стійкість, згуртованість та  активну громадську позицію.

Фото без описуЗаслухавши інформацію начальника фінансового відділу селищної  ради Людмили Сак про стан виконання бюджету Пулинської селищної територіальної громади за 2022,  виконавчий комітет селищної ради вирішив погодити проєкт Звіту.

З метою запобігання або зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, запобігання негативному впливу їх на навколишнє природне середовище і здоров'я людей, було створено постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Пулинської селищної територіальної громади.

Серед іншого, заступник селищного голови Сергій Мурзаков доповів про необхідність створення на території Пулинської селищної територіальної громади  надзвичайної протиепізоотичної комісії, яка здійснюватиме оперативний контроль, керівництво і координацію діяльності органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, фізичних осіб щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб і масовим отруєнням тварин та своєчасного впровадження заходів.

Фото без опису Фото без опису

У ході засідання членами виконкому було погоджено рішення щодо затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, а також щодо графіків роботи закладу швидкого харчування «Шаурма на районі» в смт. Пулини по вул. Шевченка, 136 та аптеки № 54 ТОВ «АВ Фарматрейд» в смт. Пулини по вул. Шевченка, 97.

Розглянувши подання комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради було внесено зміни до Фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної  медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради на 2022 рік та затверджено Фінансовий план на 2023 рік (додається).

Фото без опису Фото без опису

Крім цього, рішенням виконавчого комітету затверджено:

  • Фінансовий план комунального багатопрофільного підприємства «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради на 2023 рік.
  • Положення про постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Пулинської селищної територіальної громади.
  • Положення про надзвичайну протиепізоотичну комісію   Пулинської селищної  територіальної громади.
  • Склад надзвичайної протиепізоотичної комісії Пулинської селищної територіальної громади.

Також присутні члени виконавчого комітету селищної ради розглянули 2 звернення про виділення одноразової грошової допомоги на лікування, виділивши з селищного бюджету 10 000 гривень, та 2 заяви щодо виділення допомоги на поховання у розмірі 1 500 грн.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь