Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань земельних відносин…

Дата: 09.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 392

9 лютого відбулося чергове засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології. На засідання прибули 7 із 9 обраних депутатів.

У ході зібрання було розглянуто більше 45 питань порядку денного.

Основну уваги члени комісії зосередили на питаннях передачі в оренду земельних ділянок, надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою та технічної документації.

Також затвердили ряд проєктів землеустрою, зокрема: щодо відведення земельної ділянки в оренду та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, детального планування території земельної ділянки тощо.

У ході засідання комісією було прийнято рішення про затвердження Положення про громадські пасовища.

Крім цього, присутні розглянули питання щодо внесення змін до договору оренди землі та до рішення 28 сесії 8-го скликання від 12.12.2022р. № 1006, а також про розірвання договорів оренди землі, відмову в укладанні договору оренди землі та відмову в наданні дозволу на поділ земельної ділянки.

Також приділили увагу розгляду питань про надання погодження щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами та про розгляд заяви Волкова П.О. про виконання постанови Верховного Суду від 30 листопада 2022 року у справі №240/11704/19.

Завідувач сектору земельних відносин Василь Владиченко, серед іншого, поінформував про створення громадських пасовищ та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного, члени комісії, зі змінами та доповненнями, підтримали відповідні проєкти рішень.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь