Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щодо добровільних формувань цивільного захисту на території Пулинської громади

Дата: 10.02.2023 10:47
Кількість переглядів: 1019

Рішенням виконавчого комітету Пулинської селищної ради від 16.06.2022 № 357, з метою забезпечення здійснення заходів щодо утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій було затверджено Положення про добровільні формування цивільного захисту на території Пулинської селищної територіальної громади.

Цим Положенням визначено організаційні засади утворення та залучення добровільних формувань цивільного захисту на території Пулинської ТГ до виконання допоміжних робіт із запобігання виникненню або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Пулинської  ТГ.

До складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які досягли 18-річного віку і здатні за своїми здібностями та станом здоров’я виконувати покладені на них обов’язки. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди, які готові кинути всі свої справи на час виклику аби врятувати чиїсь життя.

Пулинська селищна рада запрошує усіх охочих та небайдужих приєднатися до добровільного формування цивільного захисту Пулинської ТГ:

  • заповнивши анкету за посиланням https://dmpo.dsns.gov.ua/…/ya-pragnu-stati-dobrovolcem-1 в розділі «Я прагну стати добровольцем»;
  • або власноруч написавши заяву на вступ до формування цивільного захисту селищної ради за адресою: смт Пулини, вул. Шевченка, 104 (адмінприміщення селищної ради), кабінет 202 (2 поверх). Відповідальна особа – головний спеціаліст  з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Борис Оріховський.

За додатковими питаннями звертатися за телефоном: 097 44 23 299.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь