Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З концертом на знак вдячності завітав оркестр 95-ї ОДШБр

Дата: 09.02.2023 14:41
Кількість переглядів: 844

Сьогодні мали унікальну нагоду познайомитися з неймовірно талановитими людьми, Захисниками і Захисницями, які своєю творчістю демонструють незламність українського народу, надихають і надають сил у подальшому протистоянні російській навалі.

Колектив оркестру прибув у нашу громаду, щоб висловити слова вдячності очільнику громади, старостам, місцевим підприємцям та кожному мешканцю громади – усім, хто відгукнувся на клич про допомогу і у скрутні часи підтримав бригаду, надавши дошки обрізні та лісоматеріали.

Командир оперативної групи 95-ї ОДШБр Дмитро Нагорянський від імені командування та усього особового складу бригади висловив слова безмежної вдячності за надану благодійну допомогу та вручив Подяки Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку, начальнику відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Івану Кайданюку, старості Очеретянського старостинського округу Володимиру Морозу, старості Кошелівського старостинського округу Станіславу Климчуку, старості Новозаводського старостинського округу Ірині Гарбузюк, директору ДП «Пулинський лісгосп АПК» Петру Курильчуку, директору СТОВ «Заповіт» Віталію Власенку, директору ФГ «Яснополянське 2013»  Петру Савчуку та ФОП Сергію Кузьменку.

«Перемога кується в тилу! І ми вдячні, що кожен із Вас гідно бореться на цьому нелегкому, але вкрай потрібному фронті. Приємно, що ви не лишаєтесь осторонь і активно реагуєте на запити військових про допомогу! Переконані, що разом ми вистоїмо і здобудемо Перемогу! Слава Україні», - насамкінець додав Дмитро Нагорянський.

Щемливі і життєствердні вокально-інструментальні композиції присутнім дарували оркестр 95-ї ОДШБр під керівництвом диригента майора Грабовського та обдаровані вокалісти Микола Рябенький, Юрій Давидюк і соловейко 95-ї ОДШБр – Ірина Берегова.

Емоції, які вирували на імпровізованій сцені і в залі вкотре доводять і світу, і нам самим, що українці – це нація Нескорених. Українці – це неймовірні люди, яких не вдасться зламати, бо навіть у найтяжчі миті ми готові ділитися теплом, співати легендарні українські пісні про волю і ницість ворожих окупантів. Нехай ворог знає: ми будемо жити! Будемо любити і нашу країну до Перемоги боронити!

Від імені Пулинської селищної ради висловлюємо щиру вдячність оркестру та талановитим вокалістам 95-ї ОДШБр за позитивний настрій, натхнення, можливість насититися звучанням і силою української мелодійної пісні, яка торкається кожного поруху душі, а також дякуємо за щоденний захист від рашистської орди. Слава Україні! Слава її Нескореним і Незламним!

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь