Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мешканці Пулинської громади втретє долучилися до добровільної донації

Дата: 07.02.2023 16:48
Кількість переглядів: 518

07 лютого 2023 року на базі КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради відбулася виїзна форма заготівлі крові. Стати добровільними донорами виявили бажання 101 мешканець громади, серед яких освітяни, старости, працівники підприємств, установ, організацій, а також небайдужі мешканці громади. До здачі крові були допущені 88 осіб, ще 13 - мали медичні протипокази.

Процедура забору крові, враховуючи анкетування, забір крові з пальця на визначення гемоглобіну та інших показників, тестування в лабораторії, огляд у лікаря і власне здача крові триває близько 20-30 хв, проте одна донація крові може врятувати життя двох людей.

Учасники акції зізнаються, що чітко усвідомлюють щоденну потребу у стратегічних запасах крові, яка потрібна не лише для пересічних громадян, а й для наших поранених Захисників і Захисниць. Тож на донацію прийшли заради порятунку життя тих, хто щодня дає можливість жити кожному з нас.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність усім, хто доєднався до здачі крові та своїм благородним вчинком врятував життя людей, котрі потребують переливання компонентів донорської крові.

Пам’ятаємо, що добровільне безоплатне донорство - ознака цивілізованого суспільства. Кожен із нас може свій день наповнити особливим змістом: здати кров і подарувати комусь ще один день народження, ще одну ніч під зірками, ще одну хвилину сміху, ще один шанс! Кожен донор, який здає кров добровільно, робить свій безцінний внесок у добру справу.

Дякуємо, за небайдужість та милосердя, за те, що не лишились осторонь і допомогли врятувати чиєсь життя!

Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь