Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобувачі освіти отримали Дипломи ІІІ ступеня у рамках фотоконкурсу «Україна – це ми!»

Дата: 31.01.2023 16:12
Кількість переглядів: 310

Оксана Омельченко (учениця Сколобівської гімназії) та Вікторія Бовсунівська (учениця Пулинського ліцею) отримали Дипломи ІІІ ступеня на обласному етапі фотовиставки до Дня Соборності України «Українаце ми.

На участь у конкурсі надійшло 125 фоторобіт із 28 громад Житомирщини. Члени журі зізнаються, що першість віддали тим світлинам, які вирізнялися оригінальністю і креативністю, цікавою ідеєю та творчим авторським задумом.

«Надзвичайно вражають діти своєю талановитістю і творчістю. Є такі фото, від яких ніби лине світло і вдається подумки перенестися у ту атмосферу. Багато справді якісних робіт, видно, що учасники готувалися. Є роботи й більш простіші, любительські», - розповідає член журі Інна Іщук.

Приємно, що талант обдарованої молоді нашої громади високо оцінений знаними журі. Вітаємо креативних земляків з черговими нагородами. Від душі зичимо творчого неспокою і підкорення нових вершин, а Артему Чернишу (учню Івановицького ліцею) та Діні Зелінській (учениці Мартинівського ліцею) – яких відзначили Дипломами учасників конкурсу – натхнення і постійного підвищення своєї майстерності. Мирного неба усім нам, Перемоги Україні!

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь