Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся семінар для кураторів масових заходів у Пулинській громаді

Дата: 31.01.2023 09:04
Кількість переглядів: 537

Усім творчим людям необхідно натхнення, вважають директор та викладачі КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради», які нещодавно організували та провели семінар для кураторів масових заходів в Пулинській громаді. До інтерактивну залучили педагогів закладів освіти, які відповідальні за художньо-естетичний та науково-технічний розвиток школярів.

У ході семінару були розглянуті питання стосовно особливостей проведення виставок-конкурсів та фестивалів-конкурсів, також проаналізовано Положення, яким регламентується порядок організації і проведення, завдання та вимоги до конкурсних учнівських робіт. Крім цього, детально обговорили основні аспекти подачі заявок на участь у обласних конкурсах.

Значну частину часу модератори приділили особливостям оформлення рефератів та робіт до виставок, а також обговорили план конкурсів на перше півріччя 2023 року, зазначивши, що цьогоріч плануються традиційні захисти робіт у форматі офлайн.

Крім цього, директор закладу Оксана Василенко анонсувала про старт циклу майстер-класів для осіб, відповідальних за організацію творчого розвитку обдарованих школярів, під час яких планується надання практичних порад і формування вмінь у певних техніках.

Фото без опису Фото без опису 

Разом з тим, креативні, готові до підкорення нових вершин викладачі КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» не лише діляться досвідом з колегами, а й постійно вдосконалюються самі. Скажімо, керівник гуртків Людмила Подкаура нещодавно взяла участь у обласному засіданні методичного об’єднання керівників гуртків образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Під час заходу учасники обговорили питання організації і проведення обласних та всеукраїнських виставок-конкурсів образотворчого мистецтва «Чарівний пензлик» та інших заходів цього профілю, а під час практичної частини долучилися до майстер-класу «Поліський розпис» тощо.

Виховання творчістю споконвіків вабило українців, воно заспокоювало та допомагало облаштувати побут, було розрадою і можливістю не бути схожим на інших і, разом з тим, підкреслювало унікальність кожної людини. Творчість сьогодні сприймається як можливість до самореалізації, що вкрай важливо для підростаючого покоління, тому розвиток творчого потенціалу школярів на порядку денному наших освітян.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь