Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На щиті повернувся Герой Сергій Чашников…

Дата: 30.01.2023 15:51
Кількість переглядів: 788

Кривава путінська війна продовжує вбивати цвіт української нації, щоразу вписуючи нові чорні рядки у Книзі болю Пулинської громади…

З сумом повідомляємо, що 26 січня 2023 року на Бахмутському напрямку загинув 21-річний Захисник України – Сергій Сергійович Чашников, бабуся якого у 2016 році переїхала з Маріуполя у нашу громаду, у с. Кошелівка. На жаль, Сергій не встиг відвідати нашу громаду живим…

Прощання з полеглим Оборонцем України та скорботна літургія відбудеться завтра, 31 січня, о 13.00 год у приміщенні Кошелівського старостинського округу, о 14.00 год – траурна хода до місця вічного спочинку Героя.

Сергій Сергійович Чашников, народився 13 серпня 2001 року на Донеччині. Після закінчення Маріупольського морського ліцею, рік працював на заводі, будував плани та мріяв жити у вільній країні, яку пішов боронити у 2020 році.

19-річний, сповнений патріотизму і жаги справедливості, амбітний і глибоко усвідомлений патріот України – Сергій Чашников, разом із другом з Чернівців, прийняв для себе по-справжньому чоловіче рішення, і вступив до лав ЗСУ. Служив за контрактом у гірсько-штурмовій бригаді.

За словами мами, її Сергій був дуже товариським, відповідальним, готовим прийти на допомогу та дуже наполегливим. Аби не хвилювати рідних він розповідав, що на фронті виконує обов’язки діловода. На Луганщині військовослужбовець отримав осколкове поранення та після проходження курсу лікування повернувся на передову, щоб з честю виконувати громадянський обов’язок.

На превеликий жаль, незламний Воїн, за наш спокій і можливість жити у вільній країні під мирним небом, віддав найцінніше – своє життя…

Оплакують Героя не лише ріднімати, сестра, бабуся, кохана дівчина – у сумі й горі вся Пулинська громада. Висловлюємо глибокі співчуття і сумуємо разом з родиною і друзями Героя. У молитві схиляємо голови… Завжди памятатимемо подвиг цієї світлої молодої людиниВічна память та Царство Небесне!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь