Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із позачергового засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 27.01.2023 12:41
Кількість переглядів: 194

Сьогодні під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Присутні члени комісії розглянули питання щодо передачі паливно-мастильних матеріалів КНП «Лікарня» для роботи генераторів, які забезпечують функціонування закладу та є джерелом електроенергії у «Пункті незламності» (у разі тривалого відключення світла та блекауту).

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, члени комісії вирішили передати КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради з матеріального резерву паливно-мастильні матеріали у вигляді талонів на дизпаливо Energy в кількості 300 (триста) літрів та талони на бензин в  кількості 200 (двісті) літрів.

Крім цього, заступник начальника управління – начальник відділу наглядово-профілактичної роботи Новоград-Волинського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області, полковник служби цивільного захисту Анатолій Павленко наголосив, що для стабільної роботи генератора його необхідно вмикати щонайменше 1 раз на місяць, даючи навантаження протягом 30 хвилин.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь