Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Діловоду Ялинівського старостинського округу вручили Почесну грамоту

Дата: 27.01.2023 15:11
Кількість переглядів: 599

Сьогодні делегація від Пулинської селищної ради на чолі з селищним головою Олександром Гаврилюком мала приємну нагоду привітати з 60-річчям добросерду і чуйну людину, щасливу дружину, маму двох дітей, активну та небайдужу мешканку громади, гарного фахівця своєї справи, діловода Ялинівського старостинського округу – Нілу Михайлівну М'янівську.

Вже 35-й рік поспіль завжди усміхнена і позитивна Ніла Михайлівна працює на благо людей: спочатку на посаді бухгалтера Ялинівської сільської ради (з 1988 року), потім на посаді секретаря (1997-2017 рр), а нині - на посаді діловода Ялинівського старостинського округу.

Односельці розповідають, що пані Ніла – це людина, яка завжди вислухає, допоможе та посприяє у вирішенні життєвих негараздів, адже їй не байдуже те, чим живе село і громада, а клопоти земляків, з якими поруч живе десятиліття, болять їй, як свої власні. Врівноважена і завжди поміркована Ніла Михайлівна завжди поринає у справи, бо вболіває за вірену їй справу, за що земляки віддячують їй глибокою повагою і довірою.

«Ніла Михайлівна з когорти людей, які назавжди увійдуть в історію нашого старостинського округу, - зазначив староста Ігор Перегуда. – Це людина, яка має багатий життєвий та професійний досвід, а головне – чисте і відкрите серце».

За сумлінне виконання посадових обов’язків та самовіддану добросовісну працю Нілу М'янівську неодноразово нагороджували Почесними грамотами обласної та районної рад. Сьогодні з нагоди 60-річчя від Дня народження, з побажаннями міцного здоров’я, мирного неба та родинного затишку, Олександр Гаврилюк вручив ювілярці Почесну грамоту Пулинської селищної ради. Та найбільша нагорода для пані Ніли – це щирі слова вітань від керівництва громади, односельців, рідних і друзів, які вкотре підкреслили непідробну усмішку, викликали блиск в очах і сповнили життєдайною енергією серце.

Сердечно вітаємо цю активну і щиру жінку з ювілеєм. Від душі зичимо, щоб Вас ніколи не залишало натхнення, здоров’я й удача, щоб джерела щастя і тепла невтомно били ключем, наповнюючи ваше життя простими радощами і приємними спогадами! Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая літа.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь