Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дружня колоритівська родина провела благодійну акцію «Вдячні за захист»

Дата: 25.01.2023 17:57
Кількість переглядів: 801

Волонтерський рух у Пулинській громаді набирає обертів. Нині маємо гарну нагоду розповісти про надзвичайно талановитий Зразковий хореографічний колектив "КОЛОРИТ", який разом із художнім керівником Максимом Пташнюком регулярно волонтерить, підтримуючи наших Захисників і Захисниць.

Нещодавно на підтримку ЗСУ колоритівці провели Благодійну акцію "ВДЯЧНІ ЗА ЗАХИСТ". У рамках ініціативи, завдяки єдності і добрим серцям усіх, хто став частиною події, вдалося зібрати, сформувати та розпочати відправку Воїнам-землякам 15 коробок-посилок.

За словами ініціатора та організатора акції Максима Пташнюка, у кожній коробці вагою 6-7 кг міститься: 4 пачки чаю, 15 стіків Maccoffe, 80 г кави розчинної, близько 3-4 кг печива, 1 кг цукру, 500-800 г цукерок, мівіна вермішель, сухий суп, паштети, тушонки, теплі носки, медикаменти (противірусні та протизапальні препарати), а також виготовлені з любов’ю, патріотичні сувеніри та листи подяки для ЗСУ.

Підготовлені і яскраво оформлені коробки-подарунки передають батькам,  братам, дідусям та рідним учасників Ансамблю танцю, які наразі несуть службу у Донецькій, Херсонській, Харківській та Чернігівській областях.

Художній керівник Зразкового хореографічного колективу "КОЛОРИТ" розповідає, що такі акції допомагають вихованцям відчути свій внесок у спільну Перемогу, формують у них відчуття патріотизму і любові до Батьківщини та вкотре доводять, що велика і дружня колоритівська родина, об’єднавшись, може підтримати Оборонців України.

Віримо, що таких історій про великих і малих волонтерів Пулинської громади ми розкажемо ще чимало. Нехай Господь дарує щасливе, сповнене миру і добра усім, хто своєю підтримкою наближує нашу Перемогу та підбадьорює мужніх українських Воїнів!

Разом – усе зможемо! Кожен допоможе – Україна переможе!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь