Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Буряківці відбувся благодійний тематичний вечір «Україна – мій дім»

Дата: 23.01.2023 16:27
Кількість переглядів: 533

Почуватися частинкою єдиної вільної держави – гордість для кожного, хто зветься українцем. Зараз, як ніколи, ми відчули значення соборності, яка є уособленням територіальної цілісності нашої країни, нашої безпрецедентної згуртованості, вміння чинити опір та об’єднуватися, щоб захищати, підтримувати і писати нову сторінку історії.

З нагоди Дня Соборності України, у с. Буряківка разом зібралися діти, молодь та дорослі, щоб у атмосфері родинного затишку і тепла, провести благодійний тематичний вечір «Україна – мій дім».

Захід відвідав і Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, який у вітальній промові до мешканців села, відзначив важливість таких заходів, адже вони допомагають духовно насититися, зануритися у автентичну українську культуру, побути разом, поспілкуватися і, заразом, підтримати наших Воїнів.  

У рамках заходу на підтримку ЗСУ вдалося зібрати 2060 грн, які будуть спрямовані на придбання необхідних речей для Воїнів-земляків.

Принагідно зазначимо, що з нагоди Дня Соборності, завдяки директорам будинків культури, завідувачам сільських клубів та обдарованим аматорам, Пулинською громадою прокотилася хвиля патріотичних онлайн-вітань зі святом єднання українських земель.

Пулинська селищна рада висловлює вдячність усім, хто регулярно підтримує наших військовослужбовців та своїм талантом і посильним внеском підтримує українську армію.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь