Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська селищна рада висловлює вдячність за збір продуктів для мешканців Куп'янська

Дата: 23.01.2023 14:51
Кількість переглядів: 526

Громадо, сьогодні у нашому лексиконі одним із найуживаніших слів, поряд зі словами «Україна», «війна» та «єдність» є слова «волонтер» і «волонтерство». З початком війни ми навчилися допомагати, не чекаючи нічого навзамін, підтримувати тих, хто опинився у скруті, дбати про Захисників і Захисниць, піклуватися про внутрішньо переміщених осіб та докладати зусиль для досягнення спільної мети – Перемоги України над рашизмом.

Завдяки небайдужості мешканців нашої громади, ми регулярно підтримуємо не лише щит нашої армії – мужніх Оборонців України – а й піклуємося про українців на деокупованих територіях.

Нині жителі Івановицького старостинського округу зібрали картоплю, моркву, червоний буряк, капусту, домашню консервацію та мед для жителів звільненого Куп'янська Харківської області. Не лишилися осторонь і освітяни Пулинської громади, які приготували та передали ароматну домашню випічку та інші смаколики.

Зібрані у Пулинській громаді овочі та продукти харчування були передані до Житомирської РВА, звідки у складі гуманітарного вантажу від Житомирської області будуть відправлені у кінцевий пункт призначення.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність усім добросердим людям, які у такий складний час підтримують ближніх і діляться своїм душевним теплом і щедрістю.

У єдності – запорука нашої Перемоги! І для нас це не просто слова, це спосіб життя!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь