Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітяни Пулинської громади – активні учасники патріотичного флешмобу «Нитка єдності»

Дата: 22.01.2023 15:06
Кількість переглядів: 428

«Сила нашої державив єдності українських земель, а сила народув єдності людей», саме так звучить істина, передана нам звитяжними борцями української нації, які віддали життя у боротьбі за Україну.

Так сталося, що через понад 100 років ми знову змушені доводити, що Україна – суверенна і незалежна держава, з своєю історією, культурою і чітким баченням власного майбутнього. Нині, як і у далекому 1918 році, ми відчуваємо непідробне, викристалізоване почуття єдності, загострене від початку війни росії в Україні.

Сьогодні слово «єдність» особливе, сакральне для кожного з нас, адже у ньому відображена наша перемога над ворогом, наш шлях до успішного розвитку країни, наша надія, віра і впевненість.

У такий непростий час приємно спостерігати, як відгукується почуття єдності у серцях підростаючого покоління. У День Соборності, з нагоди об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, здобувачі освіти Пулинської громади разом з усією незламною країною вільних людей долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Нитка єдності».

Жовто-блакитні стрічки у руках, посмішки на вустах, віра у серцях підростаючого покоління, непохитність і мужність наших Захисників та підтримка цивілізованого світу – наша формула Перемоги. Ніхто та ніщо не зможе зламати той дух, ту жагу до свободи, які генетично закладені у душі кожного українця!  

Разом ми незламні!

Разом ми могутня сила!

Нас не подолати! Переможемо!

Бо ми УКРАЇНЦІ!

#Нитка_Єдності     

#Thread_of_Unity_Ukraine

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь