Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 22.01.2023 09:00
Кількість переглядів: 303

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

Соборність для українців не лише територіальна цілісність, а й духовна консолідація всіх громадян держави, їх згуртованість та єдине на усіх прагнення жити у самостійній, ні від кого незалежній, вільній державі.

Сьогодні, через трохи більше століття після проголошення Акта Злуки, ми знову змушені боротися за право бути українцями і жити в суверенній країні. 24 лютого 2022 року – стало новим етапом у національному самоусвідомленні кожного з нас.

Страшні ракетні та артилеристські обстріли, нелюдські звірства рашистської навали, знищення наших населених пунктів, ядерний та енергетичний терор, дезінформація, маніпуляції в інформаційному просторі та інші злочини росії в одну мить змінили наше розмірене життя і кожного з нас, пробудивши, приспане радянсько-російською епохою братерства, відчуття єдності, прагнення бути вільними у своїх прагненнях і цінностях та жити у державі, яка сама визначає своє майбутнє.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші Захисники і Захисниці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Дорога громадо, нехай цей день додасть кожному з нас сили і наснаги протистояти ворогам, а розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у розбудові Соборної Демократичної України!

Миру нам і Божої Благодаті! Хай береже нас Господь! Пишаємося, що ми українці!

Україна соборна. Разом до Перемоги!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь