Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із  чергового засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради

Дата: 19.01.2023 16:13
Кількість переглядів: 507

Сьогодні відбулося тридцять п’яте засідання виконавчого комітету селищної ради. У ході засідання було розглянуто 12 питань порядку денного, за якими прийнято відповідні рішення.

Розглянувши лист начальника Житомирського районного сектору №8 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Тетяни Горбатюк, щодо визначення видів робіт та переліку об’єктів для виконання адміністративних стягнень у вигляді суспільно корисних робіт, виконавчий комітет селищної ради затвердив Перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських (суспільно корисних робіт) на території Пулинської селищної ради на 2023 рік.

Значну частину часу, з метою якісного і своєчасного вирішення завдань цивільного захисту громади,  члени виконкому присвятили розгляду та затвердженню Плану основних заходів цивільного захисту Пулинської  селищної територіальної громади на 2023 рік, Організаційно-методичних вказівок підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях та Програми загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій Пулинської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях.

З метою ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану та їх наслідків, вирішено запровадити трудову повинність та організувати суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану на території Пулинської селищної ради, залучивши працездатних осіб, у тому числі осіб, що не підлягають призову на військову службу та за віком і станом здоров'я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану.

Крім цього, члени виконкому розглянули подання комунального некомерційного підприємства «Лікарня» Пулинської селищної ради та затвердили фінансовий план підприємства на 2023 рік, а також обговорили ряд питань щодо присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.

Розглянувши листи служби у справах дітей Пулинської селищної ради, члени виконкому вирішили взяти на позачергову чергу квартирного обліку для отримання житла та соціальний квартирний облік двох дітей-сиріт.

Окрім іншого, члени виконавчого комітету внесли зміни до Програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок війни в Україні та надання фінансової допомоги сім’ям померлих (загиблих) військовослужбовців у Пулинській селищній раді, збільшивши обсяги фінансування заходів з організації поховання загалом на 2 500 грн.

У ході засідання Товариству з обмеженою відповідальністю «ТРІА» затвердили тариф на теплову енергію, яка виробляється на твердопаливних котлах «Kalvs» 320 кВт та«Kalvs» 600 кВт, що працюють з використанням альтернативних джерел енергії (дрова) та забезпечують централізоване опалення нежитлових будівель в смт Пулини по пров. Незалежності, 2 у розмірі 2243,72  грн (дві тисячі двісті сорок три гривні 72 копійки за Гкал (без ПДВ)).

Також присутні члени виконавчого комітету селищної ради розглянули 4 звернення про виділення одноразової грошової допомоги на лікування, виділивши з селищного бюджету загалом 47 500 гривень, та 1 заяву щодо виділення допомоги на поховання у розмірі 1 500 грн.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь