Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Соборність – це символ боротьби, порозуміння і віри у майбутнє

Дата: 19.01.2023 10:45
Кількість переглядів: 381

Упродовж століть землі України належали до різних держав, тож споконвічною мрією, найщирішим бажанням українців було з’єднання народу воєдино.

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги Героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося.

З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості, виховання почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, працівники бібліотеки Пулинської селищної ради разом з Аллою Опанащук провели тематичний захід «Мандрівка сторінками історії: Злука. Соборність. Воля» для учнів Територіального відокремленого спеціалізованого відділення смт Пулини Головинського вищого професійного училища нерудних технологій.

Під час мандрівки сторінками історії розповіли про події, котрі спонукали до об'єднання України в єдину країну, наголосивши на глибокому історичному корінні ідеї соборності українських земель, яка опирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну державу.

Учні активно брали участь у вікторині "Україна - моя країна", з цікавістю переглядали відео "30 причин за що я люблю Україну" та "Україна - соборна держава". Крім цього, на початку події вони мали нагоду ознайомитися з книжковою виставкою "Одна єдина Соборна Україна".

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України у світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь