Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Михайло Плосковітов - Лауреат премії імені Василя Симоненка!

Дата: 18.01.2023 13:45
Кількість переглядів: 263

Наш земляк, вчитель української мови та літератури Пулинського ліцею, а нині Захисник незалежності, цілісності та суверенітету України – Михайло Плосковітов – став Лауреатом літературно-мистецької премії імені Василя Симоненка.

Дипломом Лауреата в номінації «Література» Михайла Плосковітова нагородили за книгу «Квіти моєї сили» - третю поетичну збірку митця, до якої увійшли ліричні твори про філософію кохання, весняні радощі, осінній смуток, біль війни, родинне тепло й сльози утрат…

Зважаючи на важливість тематики та художню довершеність творів, які утверджують ідеали гуманізму, духовні цінності українського народу, відстоюють права людини та соціально-культурне відродження Української держави, журі одноголосно вирішили присудити премію нашому обдарованому земляку.

Щиро вітаємо Михайла Плосковітова з заслуженою нагородою за невтомну працю на поетичній ниві сучасної української поезії. Пишаємося, що наш край виплекав справжнього патріота і митця, який тонко відчуває порухи людської душі та має хист виливати їх на папір. Впевнені, що творчість Михайла Плосковітова, як і величезний творчий літературний спадок Василя Симоненка, змусить наші серця битися в унісон з природою та попри усе бачити прекрасне у кожній миті життя.

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь