Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Всеукраїнському бліц-конкурсі українського патріотичного смайлу обдаровані здобувачі освіти громади отримали 13 нагород

Дата: 17.01.2023 15:29
Кількість переглядів: 403

До Дня українського козацтва та Дня Захисників і Захисниць України, у період з 24 серпня по 14 жовтня 2022 року, з метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам'яті, належного вшанування подвигу наших захисників, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України проводив Всеукраїнський бліц-конкурс українського патріотичного смайлу.

До участі у бліц-конкурсі було представлено понад 1500 смайлів від конкурсантів з різних областей України. До цієї патріотичної події разом із наставником і натхненником Леонідом Фесенком також долучилися здобувачі освіти Пулинської громади.

Оскільки смайл, як елемент масової культури, який поширений в мережі Інтернет, часто використовується школярами для відображення емоцій на письмі, 13 здобувачів освіти виявили бажання створити  власний патріотичний дизайн наліпки.

За результатами оцінки членів журі усі 13 робіт наших школярів  зайняли призові місця.

Дипломами I ступеня за почесне перше місце нагородили учнів Пулинського ліцею Марію Грибан, Артема Скаківського та Надію Панченко. Дипломами II ступеня відзначили Олександру Журу, Назара Павлова, Вікторію Бондар, Софію Дзюбенко, Сабіну-Анну Дмуховську, Ліану Опанащук та Ніку Куліковську - учнів Пулинського ліцею. Дипломи III ступеня отримали Дар'я Семеній, Карина Волощук (Пулинський ліцей) та учениця Чернявської філії Пулинського ліцею Софія Костюшенко.

Крім цього, Ніка Куліковська здобула першість у  II Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі «Золота зірка» (м. Рівне).

Роботи переможців, презентовані у рамках  віртуальної виставки українського патріотичного смайлу 6 грудня 2022 року, розміщені в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток» і на сайті НЕНЦ.

Щиро вітаємо наших незрівнянних обдарованих та креативних здобувачів освіти з новими здобутками, які прославляють мистецьку столицю Житомирщини – нашу рідну Пулинську громаду. Пишаємося вами!

Окрему вдячність за гідну підготовку здобувачів освіти висловлюємо активному та цілеспрямованому Леоніду Віталійовичу Фесенку! Бажаємо нових творчих досягнень!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь