Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобувачі освіти громади отримали перші нагороди у 2023 році

Дата: 17.01.2023 08:34
Кількість переглядів: 366

Здобувачі освіти Пулинської громади разом із вчителями-наставниками регулярно беруть участь у освітньо-мистецьких Всеукраїнських та Міжнародних акціях і конкурсах. Попри війну в Україні, завдяки зусиллям освітянської родини та батьківської спільноти, підтримці керівництва громади та благодійників, здобувачі освіти Пулинської громади мають можливість навчатися офлайн, адже усі заклади мають сховища та значна частина уже забезпечена генераторами на випадок блекауту.

Однією з переваг очного навчання є постійна залученість школярів до освітньої, наукової, культурно-патріотичної та творчої роботи. У ході комунікації вчителів і школярів, під час занять та дидактичних дискусій вдається почерпнути максимум знань та умінь, які вкрай необхідні для участі у олімпіадах та конкурсах різного рівня.

Уже на початку року здобувачі освіти Пулинської громади проявили свої знання та отримали перші нагороди:

  • Учениця Вацлавпільського ліцею Анастасія Сінкевич, за підтримки наставниці Давидюк Оксани Юріївни, отримала Диплом Лауреата І ступеня Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв "Зимова казка", який проходив заочно в столиці Чеської республіки, місті Прага. Компетентне журі Анастасія підкорила неймовірним виконанням української народної пісні "Весела коляда".
  • Переможцями обласного освітнього івенту "Емоції природи", яких нагородили дипломами Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації стали здобувачі освіти Пулинського ліцею:

- в номінації "Тваринний світ" - учень 10 класу Приходько Антон;

- в номінаціях "Рослинний світ" та "Пейзаж (ніч/вечір)" - учениця 10 класу Яременко Мар'яна;

- в номінації "Підводна фотографія" - учень 10 класу Цимбалюк Олександр.

Керівник - Антіпіна Любов Володимирівна.

  • Переможцями І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів філії учнівського товариства МАН Пулинської селищної ради стали: Юрій Мартинюк (Пулинський ліцей), Анна Поліщук (Староолександрівська гімназія), Світлана Гриценко (Кошелівський ліцей) – ІІ місця та Цезар Пашківський (Новозаводський ліцей), Тетяна Осінцова (Мартинівський ліцей), Тарас Бусько (Вацлавпільський ліцей) – ІІІ місця.

Щиро вітаємо наших талановитих й ерудованих здобувачів освіти та їх наполегливих наставників і наставниць. Радіємо за вас та пишаємося вашими успіхами. Бажаємо кожному з вас творчих успіхів і нових перемог!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь