Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійний проєкт «Важливий кожен»: у Пулинах відбувся захід для одиноких людей похилого віку

Дата: 16.01.2023 16:12
Кількість переглядів: 680

У час війни кожна людина потребує допомоги, особливо це стосується найбільш вразливих категорій населення, зокрема і людей похилого віку, які своїми знаннями та працею будували вільну та незалежну Україну, присвятивши життя створенню комфортних умов для проживання майбутніх поколінь.

Через війну, розв’язану росією в Україні, одинокі літні люди відчувають гостру потребу у матеріальній і психологічній підтримці, вони потребують нашої особливої уваги. Саме тому, сьогодні у нашій громаді відбувся захід для людей похилого віку у рамках благодійного регіонального проєкту «Важливий кожен».

У приміщенні Пулинського ліцею разом зібралися літні одинокі люди віком 70+, щоб у цей нелегкий час наповнитися живильною енергією невмирущої української пісні, насититися духом різдвяних колядок і щедрівок у виконанні аматорів Центру культури і дозвілля, за філіжанкою ароматного чаю з солодощами поговорити зі своїми ровесниками та представниками громади, а також стати частиною гуманітарного проєкту благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем».

У рамках заходу літні люди також мали гарну нагоду поспілкуватися з народним депутатом України, членом фракції політичної партії «Слуга народу» Арсенієм  Пушкаренко та представницею Благодійного фонду BGV, депутаткою Житомирської обласної ради Поліною Алдошиною.

Насамкінець, одинокі літні люди віком 70+ отримали від благодійників продуктові набори, до складу яких увійшли рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 продуктових позицій.

У ході заходу до присутніх звернувся Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк:

«Сьогодні ми усі боремося проти підступного ворога, до якого відчуваємо лише ненависть та стоїмо за правду і справедливість, яка проявляється у нашій єдності, взаєморозумінні і підтримці. Дуже важливо у такий нелегкий час проявляти добро і піклуватися про кожного, хто потребує нашої уваги. Наша зустріч сьогодні, дійсно, про те, що важливий кожен, а особливо той, хто дав дорогу у життя. Від імені Пулинської селищної ради хочу висловити щиру вдячність Арсенію Пушкаренко, Поліні Алдошиній та усій команді проєкту за підтримку мешканців поважного віку нашої громади. Приємно, що у такий складний час ви ділитеся турботою з тими, кому її вкрай не вистачає».

Народний депутат України, член фракції політичної партії «Слуга народу» Арсеній  Пушкаренко, звертаючись до старшого покоління, зауважив:

«Всі наші думки – з захисниками, і вся наша допомога та зусилля покладенні для їх підтримки та перемоги українського війська. Але в ці складні часи ми не повинні забувати про наших ближніх, про тих, кому ми завдячуємо можливістю вільно жити у вільній країні. Бо сила українців – у єдності. Після 24 лютого це побачив увесь світ. Нашим обов’язком є турбота про тих, хто цього потребує. І цей проєкт – це можливість проявити повагу та шану до старшого покоління. Сьогодні – це найменше, що ми можемо зробити, щоб підтримати кожного з Вас. Вдячний Міністерству закордонних справ, благодійним фондам та органам місцевого самоврядування, що разом у нас є можливість сьогодні підтримати людей».

Поліна Алдошина, представниця Благодійного фонду BGV, депутатка Житомирської обласної ради наголосила на об’єднувальній силі благодійної ініціативи:

«Я вражена, якою взаємодопомогою та співпрацею наповнений проєкт «Важливий кожен». Адже за кожним виданим набором стоїть велика команда, тижні роботи, сотні автівок, листів, документів і дійсно велике бажання підтримати людей похилого віку. Уже за перші кілька днів після анонсу проєкту ми отримали 55 листів від голів міських, селищних та сільських рад із запитами на ось такі продуктові набори для літніх людей. 24/7 ми тримаємо тісний контакт із місцевою владою та усіма партнерами, вирішуючи питання транспортування, зберігання, роздачі наборів.  Уся велика команда цього масштабного проєкту об’єднані ідеєю допомогти. Сьогодні ми дуже раді, що можемо поспілкуватися та невеликим внеском підтримати Вас, і проявити свою турботу про кожного, хто потребує допомоги».

Важливо: для того, щоб мати можливість масштабувати проєкт та допомогти якомога більшій кількості старших мешканців Житомирщини, ініціатори проєкту також оголошують про створення благодійної платформи «Важливий кожен» із закликом до регіонального бізнесу і всіх небайдужих громадян долучатися до збору коштів та товарів для формування більшої кількості продуктових наборів, які будуть передані людям літнього віку.

Більше інформації про благодійну ініціативу – на офіційному сайті: https://kozhen.bgvfund.org/

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь