Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про підсумки змагань з тенісу настільного

Дата: 04.01.2023 08:02
Кількість переглядів: 106

30 грудня 2022 року у спортивній залі Пулинського ліцею МО ВФСТ «Колос» та Пулинська селищна рада провели змагання з настільного тенісу, присвячені новорічним та різдвяним святам.

За перемогу змагалися учні Пулинської ДЮСШ та учні Великолугівського ліцею (Курненська ТГ). До змагань також доєдналися ветерани спорту.

У ході ігор учасники неодноразово згадували тих, завдяки кому можуть розвивати свій спортивний хист, тренуватися і здобувати перемоги – наших Захисників і Захисниць, які не знаючи втоми протистоять окупантам і женуть їх з благословенної української землі.

Змагання видалися досить напруженими, адже кожен докладав максимум зусиль і наполегливості, демонструючи гарну фізичну підготовку і майстерність гри. Нині ж фортуна усміхнулася вихованцям Пулинської ДЮСШ Ігорю Іщенку та Олександрі Опанащук, які і здобули перші місця змагань. Другі місця здобули учні Великолугівського ліцею Максим Сидорчук та Крістіна Купчинська. Третє місце вибороли учень Пулинської ДЮСШ Дмитро Степарук та учениця Великолугівського ліцею Світлана Степанчук.

Варто відзначити, що у цих змаганнях заявив про себе також наймолодший учасник – Павло Тичина, котрий гідно протистояв суперникам та заслужено здобув 4 місце.

У протистоянні ветеранів перемогу виборов Володимир Корзун, на 2 місці опинився Анатолій Липко, на 3 – Микола Фесенко.

За підсумками змагань переможців нагородили грамотами, медалями та сувенірами, а також учасників турніру пригостили солодощами.

Щиро вітаємо переможців. Нехай успіх і перемоги освічують ваш тернистий спортивний шлях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь