Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Автобус, 6 генераторів та інші необхідні речі громада отримала від Вангровецького повіту

Дата: 30.12.2022 16:56
Кількість переглядів: 1262

Громадо, маємо чудову новину!

Сьогодні, у якості благодійної допомоги у рамках співпраці з Вангровецьким повітом, ми отримали комфортабельний автобус Mercedes-bens 550 на 61 посадкове місце та 6 генераторів, 4 з яких потужністю 6 кВт, 1 – 5,5 кВт та 1 – 5 кВт. Окрім цих вкрай необхідних речей у якості гуманітарної допомоги були передані павербанки, санітарно‑гігієнічні засоби, продукти харчування тривалого зберігання, підгузки, постільна білизна тощо. Також отримали ліхтарі, подовжувачі, генераторне масло, спальні мішки, промисловий акумулятор, запасні автошини  до автобуса.

Нагадаємо, що близько місяця тому за ініціативи Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка було розпочато відновлення дружніх стосунків з Вангровецьким повітом. Тоді ж і направлено лист з проханням про гуманітарну допомогу.

Від імені Пулинської селищної територіальної громади, освітянської спільноти та усіх мешканців Пулинської громади висловлюємо щиру вдячність бургомістру міста Вангровець, пану Ярославу Берендті, старості Вангровецького повіту Томашу Кранцу, віцестарості Міхалу Пєхоцькому, голові ради повіту Вангровецького Малгожаті Осуху та усьому дружньому польському народу за ґрунтовну підтримку нашого вільного народу у час випробувань.

Дуже приємно, що до акції підтримки нашої громади долучилися також повітові організаційні підрозділи, служби, інспекції, гмінні самоврядування та усі жителі повіту, жертвуючи власні кошти.

Ми щасливі, що польський народ активно підтримує кожного українця, який змушений шукати прихистку у Вангровецькому повіті та всіляко допомагає нашій армії, нашим містам, селищам і селам, адже ця дружня допомога і у питаннях гуманітарних, і у питаннях дипломатичних дає нам нові сили для подальшої надскладної боротьби.

Нині завдяки зусиллям цих щирих людей, наші діти матимуть можливість безпечно та комфортно діставатися до закладів освіти та у разі блекауту бути у теплі. Інші речі – залежно від потреб – будуть передані на заклади освіти, внутрішньо переміщеним особам та найбільш вразливим категоріям населення.

Окрему вдячність висловлюємо депутату Пулинської селищної ради Володимиру Рудюку, який доставив автобус з іншими речами з Польщі в Україну та особисто передав ключі і офіційний лист від Вангровецького повіту Пулинському селищному голові.

Щира вдячність усім причетним! Нехай ваша підтримка і добро неодмінно повернуться до Вас людською вдячністю і Божим благословенням.

P.S. Вангровецький повіт для Пулинського краю

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь