Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Жителі Пулинської громади придбали квадрокоптер DJI Mavic 3 для Воїнів-земляків

Дата: 29.12.2022 10:17
Кількість переглядів: 522

Дорога громадо! Завдяки вашій згуртованості, жертовності, готовності щоденно допомагати нашим Захисникам і Захисницям та посильним внеском наближати перемогу, разом нам вдалося придбати та передати Воїнам-землякам – оборонцям України – квадрокоптер DJI Mavic 3.

На придбання та доставку коптера витратили 118 140 грн, у тому числі 115 000 грн – вартість квадрокоптера, комісія за перерахунок коштів – 2320 грн та послуги Нової пошти – 820 грн.

Завдяки цьому сучасному, мобільному, компактному та функціональному квадрокоптеру, наші оборонці військовослужбовці 1 мінометної батареї, 1 окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна зможуть знаходити ворога навіть тоді, коли він почуватиме себе у безпеці та коригувати дії артилерії.

Переконані, що ця «пташка» стане гарним різдвяним дарунком для наших хлопців та вкотре сигналізуватиме, що ми тут, у тилу, також працюємо на перемогу. А щемливі побажання пулинців, закарбовані на папері, зігріватимуть їх серця і душі у найлютіші морози.

Щира вдячність усім, хто долучився. Хай ваше добро повертається у ваші родини у вигляді здоров’я, добробуту і щастя! Слава незламному українському народу! Слава Україні!

P.S. Наразі на благодійному рахунку для збору коштів, спрямованих на підтримку ЗСУ, є 172 535, 52 грн. Щоденно сума збільшується за рахунок перерахованих коштів із марафону новорічних благодійних концертів у Пулинській громаді. Усі кошти також будуть використані на потреби наших Захисників. Звіт про використані кошти буде опублікований.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь