Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованці Пулинського ЗДО № 2 «Сонечко» стали частиною новорічної казки

Дата: 23.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 161

День Святого Миколая, Різдво, Новий рік – свята, які несуть особливу магію світла, добра і надії, які наповнюють наше розмірене життя казковими моментами і вірою в дива, засвічують у наших серцях вогники радості, натхнення і сили долати усі труднощі.

Для наших дітей Новий рік – це момент здійснення мрій, а запалювання новорічних вогнів – справжня магія і віра у казку. Віра – це те, що ми не маємо права втрачати, як і блиск у очах нашої малечі, особливо сьогодні, коли злий лиходій намагається викрасти Різдвяне світло і перетворити життя щирих і відкритих людей на суцільну темряву.

На справжню новорічну казку перетворили святкову залу ЗДО №2 «Сонечко» вихователі та вихованці старшої групи «Ромашка», заповнивши усе довкола новорічною феєрією та духом Різдва. Чарівні зірочки у пишних білосніжних сукнях та харизматичні гноми, Білосніжка, клоуни Бім та Бом, Бабуся Ягуся та зима-чарівниця доводили, що дива існують і вони трапляються з кожним із нас.

Новорічне дійство було насичене віршами та піснями про зиму, хороводами і елегантними таночками, інструментальними та театральними виступами, а ще атмосферу свята передавали сповнені щастя дитячі очі та щирі янгольські посмішки. Найбільш чуттєвим для усіх дорослих став момент дуже ніжного танцю, який віншував про засяяні зірочки над мирним українським небом.

Насамкінець,  за традицією, усі вихованці, осяяні чарівним світлом незабутніх вражень, отримали смаколики від зимоньки-зими, яка перенесла їх у чудовий світ, де  таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

Напевно, спостерігати за світлом, яке розливається із дитячих чистих сердечок – це і є диво.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь