Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах відкрили ялинку незламності

Дата: 23.12.2022 18:10
Кількість переглядів: 667

Напередодні новорічно-різдвяних свят, за традицією, у кожній домівці та на центральних вулицях і площах сіл, селищ, міст і містечок з’являються незвичайні красуні – яскраво вбрані новорічні ялинки.

Цьогоріч, головна ялинка Пулинської громади особлива, як і особливий час, у який ми живемо. Нині зелені ялинові гілки не рясніють традиційною ілюмінацією і багатством кольорів – вони наситились енергією патріотичних іграшок, виготовлених нашими дітьми, та розфарбувались рідними душі жовто-блакитними кольорами.

Ялинка, яка віншує Новий 2023 рік – це символ нашої віри та незламності, оберіг нашої громади і місце, у якому трапляються різдвяні дива.

За традицією, з побажаннями миру, здоров’я, злагоди і якнайшвидшої перемоги до присутніх звернувся очільник громади Олександр Гаврилюк.

Святковими колядками усіх, хто зібрався біля ялинки віншували і аматорський вокальний жіночий колектив "Мелодія душі" та аматорський народний чоловічий колектив "Промінь".

З побажаннями мирного неба віршованими та пісенними рядками до присутніх звернулися вихованці Пулинської мистецької школи.

Так, сьогодні наша ялинка не сяяла святковими вогнями, проте  світло, добро, силу, віру і незламність випромінював кожен із нас. Наші ЗСУ не дозволять окупантам вкрасти у нас наші традиції, звичаї, викрасти в нас бажання робити щасливими наших дітей.

Відзначаючи Різдво чи Новий рік, бажаючи один одному спокою, миру, Перемоги ми не ображаємо жодного Захисника, жодного із наших хлопців і дівчат, які сьогодні на передовій. У нас свій фронт – ми маємо зробити все, щоб ворог бачив: ми, вся Україна, живемо, а не виживаємо.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь