Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із відкриття художньої виставки дитячих робіт «Різдвяний вернісаж»

Дата: 22.12.2022 16:07
Кількість переглядів: 736

Сьогодні дорослі та діти мали унікальну можливість стати частиною приємної події – відкриття виставки творчого доробку вихованців художнього відділу Пулинської мистецької школи «Різдвяний вернісаж».

У рамках відкриття, 10 вихованців закладу, які стали призерами конкурсів, нагородили Грамотами та медалями. Серед найяскравіших зірочок:

  • Куліковська Ніка – 1 місце у II Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі «Золота зірка».
  • Опанащук Ліана, Жура Олександра, Дзюбенко Софія, Волощук Карина – 1 місця у Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв «Мрії збуваються».
  • Слюсар Поліна, Семеній Дарина, Острогляд Юлія, Дмуховська Сабіна, Дзюбенко Софія – за 2 місця у II Всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу».

Талановитий та відданий своїй справі викладач художнього відділу Пулинської мистецької школи Леонід Фесенко зазначив, що нині пізнають мистецьку абетку у двох класах з рисунку, живопису, декоративно-прикладного мистецтва та композиції 25 вихованців – обдарованих та наполегливих дітей, котрі пишуть картини серцем, надихаючись неповторністю рідного краю, його краєвидами, людьми і давніми звичаями.

З гордістю Леонід Віталійович розповідав про випускників  закладу, які у 2022 році стали студентами вищих навчальних закладів: Туровець Анастасію, яка навчаться у м. Братислава (Словакія), Грибан Анастасію та Олійник Інну, які здобувають освіту у м. Львів.

З вітальним словом до присутніх звернувся очільник громади Олександр Гаврилюк, зазначивши, що наш край здавна славиться обдарованими митцями-художниками, талант і знання яких передається вже не один десяток років, проростаючи у пензлях, виливаючись у картини тих, хто сьогодні славить нашу громаду. Від душі селищний голова побажав юним художникам та їх наставнику і надалі бачити прекрасне у звичайних речах, освітлюючи своєю творчістю довколишній світ. Насамкінець, очільник громади вручив талановитим дітям смаколики.

Привітали присутніх також директор Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська та директор Пулинського ліцею Зоя Лисюк, вручивши вихованцям школи спечений власноруч, солодкий дарунок. Теплі слова привітань, звернені до обдарованих дітей, прозвучали і від співзасновника Благодійного фонду «Територія добрих справ» Станіслава Карпінського, який передав  дітям смаколики.

Подарувати святковий настрій гостям та учасникам виставки, завітали вихованці вокального відділу Пулинської мистецької школи з піснею-колядкою «Нічка та ясная».

Насамкінець Леонід Фесенко подякував батькам вихованців за талановитих дітей, здатних відчувати красу у кожному поруху, а дітям побажав постійно випромінювати мистецьке світло, де б вони не були та завжди повертатися до рідного краю – місця їх живильної сили.

Фото без описуФото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь